Alessandra Ambrosio pelkässä biksujen alaosassa – nyt säästetään kangasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja tehnyt muutenkin mallin töitä harvakseltaan. Sosiaaliseen mediaan nainen kuitenkin edelleen julkaisee hyvin usein näyttäviä kuvia.

Nyt 39-vuotias mallikaunotar on esitellyt vartaloaan hyvin pienissä bikineissä. Alessandra Ambrosio on julkaissut Instagram-seuraajiensa iloksi vietteleviä kuvia, joissa hänen yllään nähdään hyvin niukkojen bikinien alaosa. Nainen pitää kuvassa alaosan sivuilla olevista nyöreistä kiinni ja vetää haarakappaletta vieläkin pienemmälle alueelle.

View this post on Instagram

‘All my troubles wash away in the water’ 💧

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Tänä kesänä uimapukutrendinä on ollut selvästi hyvin näyttävät kokouimapuvut sekä bikinit, joissa ei ole ollut kangasta juuri nimeksikään. Alessandra Ambrosion ruskeat bikinit ovat tällä hetkellä huippumuodikkaat ja ne sopivat naisen solakalle vartalolle täydellisesti.