Janni Hussi julkaisi rohkeita kuvia, jollaisia moni ei uskalla paljastaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Äskettäin hänen Instagram-julkaisunsa sai seuraajat väittelemään siitä uiko nainen järvessä ilman bikinien alaosaa vai ei. Radio Suomipopin Aamulypsyssä maanantaisin vieraileva suosikkijuontaja on nyt julkaissut harvinaisia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Janni Hussi on julkaissut verkossa kuvasarjan, jollaista aniharva sosiaalisen median käyttäjä uskaltaa julkaista. Niissä julkkiskaunotar nähdään muun muassa meikittömänä ja esittelemässä ”kaksoisleukaansa” kameralle hyvin läheltä. Harvinaisen rohkea ja rehellinen kuvasarja esittelee Hussin puolen, jossa ei glamouria juuri nähdä. Hän on syystäkin saanut kuvista paljon positiivista palautetta.

– Ne kuvat, joita aina lähetät kavereille, mut et koskaan julkase. ENPÄ, Janni kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Janni Hussi oli aluksi kirjoittanut kuvatekstiinsä, että hän on viettänyt päivänsä piraijana. Myöhemmin hän joutui kuitenkin lisäämään kuvatekstiin selvennöksen siitä, että hänellä on kuvassa bikinien alaosa päällä. Paljaat pakarat saivat monet jo kommentoimaan, että nainen on päätynyt uimaan housuitta.