Marika Fingerroos herkutteli ilman vaatteita – julkaisi kylpykuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Nyt Marika Fingerroos nähdään nauttimassa herkullisesta ruoasta luonnon omassa asussa, eli ilman vaatteita. Lautasellaan hänellä on näyttävä kattaus susheja, jotka varmasti maistuisivat myös Fingerroosin someseuraajille varsinkin noin näyttävässä seurassa. Kuvatekstin perusteella Marika nautiskeli japanilaisesta ruoasta tällä kertaa poikkeuksellisesti kylvyn yhteydessä ja kyytipoikana lasillinen punaviiniä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.