Vanessa Hudgens nauttii kesästä – esitteli timmiä vartaloaan rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvien näyttelijänä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuonna tähti on itse julkaissut säännöllisesti näyttäviä ja melko paljastavia kuvia itsestään.

Nyt 31-vuotias näyttelijätär on julkaissut Instagram-seuraajiensa iloksi näyttävän kuvasarjan, jossa hän astelee hiekkarannalla bikineissään kuin Bond-tyttö. Vanessa Hudgens on pukenut ylleen kauniit valkoiset bikinit, joiden yläosassa on näyttävä nyöritetty yksityiskohta.

Tähti poseerasi myös yhteiskuvissa ystävänsä Georgia Magreen kanssa. Ystävykset keimailivat seksikkäissä uimapuvuissa ja olivat pukeutuneet kesäisiin aurinkohattuihin. Vanessa Hudgensin uimapuvun näyttävät leikkaukset paljastivat tähden jokaisen kurvin, mikä näyttää innostaneen myös fanit kommentoimaan kuvaa ylistävin sanoin.

View this post on Instagram

Sunday funday

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on