Ireland Baldwin ryöstettiin parkkipaikalla – tähden kasvot ruhjeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 24-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nyt tähti joutui parkkipaikalla ryöstön uhriksi ja sai ikävät ruhjeet kasvoihinsa siitä muistoksi.

Ireland Baldwin kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänet ryöstettiin illalla parkkipaikalla pariskunnan toimesta. Miespuolinen tekijä oli odottanut autossa kun nainen oli väkivaltaa käyttäen vienyt tähdeltä kaiken mitä hän kantoi mukanaan.

View this post on Instagram

Yesterday in the late afternoon, I was attacked by a woman who was high out of her mind on drugs and desperate for cash. She decked me in my face in a parking lot and took my belongings and jumped in a getaway car while her husband took off. All was sorted with the police and she was arrested. Luckily I had witnesses and got assisted really quickly. The cops told me this is happening frequently because people are desperate for money right now due to Coronavirus and people being out of work. There is a lot of theft and muggings going down. Posting this to remind everyone to be really careful and watch your surroundings. These are really difficult times and we need to look out for one another.

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Naispuolinen tekijä oli lyönyt Baldwinia suoraan kasvoihin, mikä olikin jättänyt poskipäähän ja ohimolle suuren mustelman ja pienen vekin alahuuleen. Ryöstöllä oli kuitenkin paljon silminnäkijöitä, minkä ansiosta rikolliset oli saatu poliisin toimesta nopeasti kiinni.