Maisa Torppa venytteli näyttävästi Saimaan rannalla – pääsi sairaalasta, mutta Farmi Suomi peruuntui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että suomalainen mallikaunotar ja mediapersoona Maisa Torppa joutui taannoin yllättäen sairaalaan juuri kun hänen oli määrä matkustaa Farmi Suomi -televisiosarjan kuvauksiin. Nyt Torpan terveydentila on kääntynyt jo parempaan päin ja hän on päässyt pois sairaalasta. Silti toipuminen edellytti, että Maisa ei tällä kaudella osallistu realitysarjan kuvauksiin. Maisa kertoi asiasta somessa.

View this post on Instagram

Tee silta. Toista liike taas kymmenen vuoden päästä 💪🏼

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

– Viime viikot on menneet aivan pipariksi! Mun piti olla kuvaamassa Farmi ohjelmaa, jota olen koko kesän odottanut. Useampi viikko meni kuitenkin sairastaessa ja yhdessä tuotantoyhtiön ja lääkäreiden kanssa tulimme siihen tulokseen, että terveys on pakko laittaa etusijalle, Maisa Torppa kertoi.

– Tarvitsen vielä toipumisaikaa, enkä ole tarpeeksi vahva osallistumaan maatilan töihin. Pettymys on kova ja viimeiseen asti toivoin nopeaa paranemista! Lähetänkin kaiken ylimääräisen energian ja tsempit Farmilla kilpaileville kavereille, hän jatkoi ja julkaisi pian valokuvan itsestään tekemässä siltaa laiturilla Saimaan rannalla.

Sosiaalisen median suosikkeihin lukeutuvan kaunottaren tilanne on viime viikkoina huolestuttanut kovasti hänen seuraajiaan ja fanejaan. Torpan sairaalaan joutumisen syytä ei ole kerrottu. Taannoisen päivityksen mukaan koronasta ei kuitenkaan ollut kyse.