Mikä on miesten suurin pelko? Näin he itse vastasivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omia pelkojaan voi olla vaikeaa avata muille eikä niistä usein puhutakaan kevyissä keskusteluissa. Nyt miehet avasivat tunne-elämäänsä haastattelussa, jossa heiltä kysyttiin mikä heidän suurin pelkonsa on. 

Glamour-sivusto on tehnyt 70 eri-ikäisellä miespuolisella henkilöllä videohaastattelun, jossa heitä on pyydetty kertomaan kameralle mikä heidän suurin pelkonsa on. Kuten arvata saattaa, miesten vastaukset vaihtelivat hyvin paljon heidän iästään riippuen. 

Vastaajat olivat iältään 5-75 -vuotiaita. Lasten pelot liittyivät ilmastonmuutokseen, ääniin, pelleihin ja korkeisiin paikkoihin. Teini-ikäiset ja nuoret aikuiset alkoivat pelätä mokaamista ja sitä, että he eivät menestyisi elämässään. Noin 30-vuotiaista moni pelkäsi sitä, että heidän elämänsä tulisi päättymään ennen kuin he ehtivät näyttää mihin he oikeasti pystyvät.

Moni pelkäsi myös kuolemaa ja läheistensä menettämistä. Sairaudet ja pelko työn menettämisestä olivat myös yleisiä pelkoja yli 50-vuotiailla. Noin 70-vuotiaat pelkäsivät riittämättömyyttä ja sitä, että oma puoliso menehtyisi ennen heitä.