Julianne Hough upeassa biksukuvassa – terveellinen elämä näkyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough erosi hiljattain miehensä Brooks Laichin kanssa. Eron jälkeen Julianne Hough on keskittynyt itseensä ja omaan hyvinvointiinsa, mikä näkyykin selvästi ulos päin.

Nyt 31-vuotias Julianne Hough julkaisi itsestään näyttävän peilin kautta otetun kuvan, jossa tähti poseeraa itsevarmasti seksikkäässä uima-asussaan. Hough on pukenut ylleen sinivihertävän bikinisetin, joka yllään kaunotar esittelee terveellisen elämän, treenaamisen ja tanssimisen tuottamia tuloksia.

Julianne Hough on perustanut KINRGY-nimisen hyvinvointiohjelman, jossa yhdistetään tanssiminen, kehonhuolto ja mielenterveys meditoinnin ja mielikuvaharjoitusten avulla. Hough yrittää myös omassa elämässään keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa nainen tavoittelee täydellistä mielen ja kehon tasapainoa.