Mies suojeli kotiaan maastopalolta – sammutti liekit oluella

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian asukkaita ovat viime päivinä koetelleet nopeasti leviävät ja tuhoisat maastopalot. Eräs paikallinen mies onnistui suojelemaan kotiaan yllättävällä keinolla veden loputtua.

Jo yhden kodin maastopaloille menettänyt Chad Little oli päättänyt yrittää suojella taloaan lähestyviltä liekeiltä vielä perheensä paettua paikalta. Puutarhaletkuista ei kuitenkaan ollut enää apua, sillä vettä ei enää tullut. Ainoa käden ulottuvilla ollut neste oli lavallinen Bud Light -olutta.

Little alkoi KCRA-uutisten mukaan avistelemaan tölkkejä ja suihkuttamaan niistä nestettä liekkien päälle. Yllättäen epätoivoinen yritys toimi, ja hän onnistui sammuttamaan kotiaan lähestyneet liekit oluella ennen kuin palokunta lopulta ehti paikalle. Miehen mukaan ystävät olivat aina härnänneet häntä vetisen Bud Lightin juomisesta, mutta kevytolut päätyi lopulta pelastamaan hänen kotinsa.