The Powerpuff Girls -sarjasta näytelty versio – pääosassa nyt parikymppiset Tehotytöt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa The Powerpuff Girls, eli Tehotytöt -animaatiosarjassa seurattiin kolmen supervoimilla varustetun pikkutytön seikkailuja. Nyt sarja on saamassa eräänlaista jatkoa näyteltynä versiona.

Muun muassa Riverdale ja The Arrow -sarjoista tunnetulle The CW -kanavalle työstetään parhaillaan uutta Tehotytöt-sarjaa. Animaation sijaan näytellyssä sarjassa Tehotytöt ovat jo parikymppisiä nuoria naisia, jotka ovat katkeria menetettyään lapsuutensa sankaritöille. Kolmikon täytyy kuitenkin yhdistää uudelleen voimansa pelastaakseen jälleen maailman.

Tulevaa sarjaa käsikirjoittavat Variety-lehden mukaan Juno-elokuvasta Oscarin voittanut Diablo Cody ja Veronica Mars -sarjaa kirjoittanut Heather Regnier. Alkuperäinen Tehotytöt alkoi Yhdysvalloissa vuonna 1998. Suomessa Nelonen ja MTV3 -kanavilla esitetystä sarjasta tehtiin sittemmin elokuva, animeversio ja vuonna 2016 ilmestynyt uusi animaatiosarja.