Vanhemmat hämmästyivät – kahdeksankuinen vauva sanoi ensimmäisen sanansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimpien lasten ensimmäiset sanat kuullaan noin 11 kuukauden paikkeilla. Brittiläisen pariskunnan yllätykseksi heidän pienokaisensa teki niin kuitenkin jo kuukausia aikaisemmin.

Cheshiressä asuvan Charlie John Taylor-Mullingtonin vanhemmat Caroline ja Nick eivät olleet taannoin uskoa korviaan. Vasta kahdeksan kuukauden ikäinen vauva sanoi heidän kuullen selkeästi ”hello”. Vanhemmat ottivat Metro-lehden mukaan nopeasti puhelimensa esiin ikuistaakseen hämmästyttävän hetken.

Viraalina levinneellä videolla vanhemmat pyytävät Charlieta sanomaan ensimmäisen sanansa, ja pian pienokainen tekeekin niin. Carolinen ja Nickin mukaan heidän esikoisensa, nykyään kaksivuotias Lottie-tytär sanoi ensimmäisen sanansa vielä aikaisemmin. Lottien ensimmäinen sana kuultiin jo vauvan oltua kuuden kuukauden ikäinen, joskaan siitä vanhemmilla ei ole todisteena videomateriaalia.