Antonio Banderas parantui koronasta – vietti 21 päivää eristyksissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten Desperado, Zorron naamio ja Iho jossa elän tunnettu näyttelijä Antonio Banderas paljasti elokuun alussa saaneensa koronatartunnan. Tähti sairastui covid-19 -tautiin juuri 60-vuotissyntymäpäivänsä alla.

Nyt Banderas on paljastanut parantuneensa vihdoin taudista. Tähti ilmoitti ilouutisen sekä espanjaksi että englanniksi sosiaalisessa mediassa ja jakoi vielä humoristisen kuvan, jossa hän kirjaimellisesti potkii viruksen pois luotaan.

– 21 vuorokautta kestäneen eristyksen päätteeksi voin kertoa päihittäneeni covid 19 -taudin. Olen parantunut. Ajatuksissani ovat he, jotka eivät olleet yhtä onnekkaita kuin minä ja he, jotka kärsivät minua enemmän. Toivon myös voimia niille jotka parhaillaan kamppailevat taudin kanssa, Antonio Banderas kirjoitti.