Madison Louch DJ Madds yläosattomissa – otti rajatonta rusketusta rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein rohkeita kuvia.

View this post on Instagram

Aperol spritz me please 🍹 Link in bio 🔥

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Ilman vaatteitakin sosiaalisessa mediassa useasti poseerannut Madds poseeraa nyt Los Angelesin liepeillä sijaitsevan Malibun rannalla, jossa hän ottaa aurinkoa yläosattomissa. Rajatonta rusketusta Madds pääseekin sitten esittelemään aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.