Tekashi 6ix9ine leikkii hengellään – kuvasi videota pahamaineisessa lähiossä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine vapautui vankilasta vasikoimisen ansiosta. Moni kovan luokan rikollinen joutui hänen paljastustensa vuoksi telkien taakse ja järjestäytyneen rikollisuuden leivissä olevat jengiläiset yrittävät saada räppärin hengiltä. Hän joutui aiemmin sulkemaan jopa Instagram-tilinsä tästä syystä.

Tekashi on kuitenkin rehvastellut julkisuudessa. Hän on esiintynyt julkisilla paikoilla henkivartijoidensa kera ja uhmannut henkeään. Nyt mies on piipahtanut jengisotien sävyttämän Chicagon lähiössä, jossa on tapettu lukuisia ihmisiä. Tekashi 6ix9ine mainosti tulevaa Tattle Tales -nimistä albumiaan.

Tekashi 6ix9ine tuomittiin 47 vuoden vankeusrangaistukseen. Hän oli tällöin Nine Trey Bloods -jengin täysjäsen ja hyötyi rikollisjärjestön tuesta uralla menestyessään. Hänen tuomionsa aleni kahteen vuoteen, koska räppäri vasikoi jengin jäseniä ja teki yhteistyötä poliisin kanssa. Hänen henkensä on jatkuvassa vaarassa.