Tiger Kingin toista tuotantokautta kuvataan parhaillaan – aviomies paljasti Joe Exoticin olevan mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes nousi keväällä Netflixin yllätyshitiksi. Ei siis ole varsinaisesti ihme, että eläintarhaharrastajien erikoisista ja rikollisistakin edesottamuksista kertova dokumenttisarja on saamassa jatkoa.

Tiger Kingin toista tuotantokautta varten kuvataan parhaillaan uutta materiaalia. Nyt Joe Exoticin aviomies Dillon Passage on paljastanut Good Morning Britain -ohjelmalle parhaillaan 22 vuoden vankeustuomiota istuvan Joe Exoticin olevan mukana myös uusissa jaksoissa. Häntä tosin haastatellaan todennäköisesti vain puhelimen välityksellä.

Dillonin mukaan myös häntä on kuvattu ja haastateltu dokumenttisarjan uutta tuotantokautta varten. Uusissa jaksoissa tullaan syventymään tarkemmin ainakin Joe Exoticin pidätykseen ja vankila-aikaan. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin sarjan uusia jaksoja voi odottaa Netflixin valikoimiin.