Miss Universum juhli synttäreitä – miesten huomio kiinnittyi kaula-aukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän ajan hemmotellut fanejaan mitä näyttävämmillä bikinikuvilla. Tähti pitää hyvää huolta kehostaan päivittäisillä valinnoillaan esimerkiksi ruokavalion suhteen. Nyt 28-vuotias missikaunotar on juhlinut syntymäpäiviä näyttävästi ja julkaissut siitä tietenkin asianmukaisesti kuvia sosiaaliseen mediaan.

View this post on Instagram

Weekend diaries featuring Sug’s birthday 🎁 🎂 @gusculpo_

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Otoksissa Olivia on synttärijuhlissa ottamassa juuri upeaa kakkupalaa, mutta varsinkin mieskatsojien huomio kiinnittyy täytekakun sijaan hieman toisaalle. Täytekakku oli juhlakalun mukaan musiikkiteemainen ja todella kaunis. Sen ympärille oli vielä siroteltu makeisia ja tikkareita.

Culpo kertoi taannoin, että karanteenin aikana hänen viinin juomisensa lähti hieman käsistä, minkä vuoksi hän päätti keskittyä terveellisempään ruokavalioon. Hän esitteli Women’s Health -sivustolla jääkaappinsa sisältöä. Sieltä löytyi vähärasvaisia proteiininlähteitä kuten kanaa ja kalkkunaa. Myös kollageenijuoma ja vihermehu kuuluvat naisen jokapäiväiseen ruokavalioon. Jääkaapissa on myös paljon marjoja ja terveellisiä viherjauheita ja siemeniä, mutta kaapin sisältä löytyy kuitenkin myös pari yllätystä.