Tyttöbändin kaunotar Jesy Nelson vartalonsa muutoksista: ”En näytä enää yhtään samalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson on tunnettu suositusta Little Mix -yhtyeestä. Nainen on saanut paljon kehuja lehtien palstoilla timmin vatsansa johdosta. Nyt Nelson on kuitenkin paljastanut, että hän ei näytä enää lainkaan samalta kuin aiemmissa kuvissaan, joissa hän esitteli paljasta keskivartaloaan.

Jesy Nelson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, joka oli otettu musiikkivideon kuvauksista. Kuvassa Nelson on noin kuusi kiloa hoikemmassa kunnossa, minkä vuoksi hän ei näytäkään mielestään enää lainkaan samalta. Julkaisunsa yhteydessä 29-vuotias tähti liitti mukaan vielä paparazzin nappaaman tuoreemman kuvan, jossa Nelson nähdään luonnollisessa tilassa ilman otollisia kuvakulmia ja poseeraamista.

Jesy Nelson halusi kuviensa myötä kehottaa seuraajiaan olemaan armollisempia itselleen. ”Lihoin kuusi kiloa koska söin mitä halusin ja elin parasta elämääni”, nainen kommentoi hyväksyvästi muuttunutta vartaloaan. Lihominen voi kuitenkin olla henkisesti monille kova paikka, minkä vuoksi Nelson halusikin näyttää seuraajilleen, että myös hänen painonsa ja kokonsa vaihtelee ja se on täysin normaalia ja kaunista.