Zoë Kravitz ilman vaatteita somessa – kuvapäivitys leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoë Kravitz avioitui viime vuonna Karl Glusmanin kanssa. Nainen on kyllästynyt ihmisten jankuttamiseen lastenteosta. Hänelle luodaan jatkuvasti paineita siitä, koska vasta-avioitunut pariskunta aikoo perustaa perheen. Kravitz kertoi taannoin, ettei pidä jatkuvasta paineen ala elämisestä.

Harvakseltaan sosiaalisessa mediassa rohkeita kuvia julkaiseva tumma kaunotar on nyt julkaissut vaalien siivellä itsestään poikkeuksellisen näyttävän poseerauksen. Hän nimittäin poseeraa kameran edessä ilman vaatteita.

Zoë Kravitz on ollut noin kolme vuotta yhdessä miehensä Karl Glusmanin kanssa. Molemmat elävät sangen itsenäistä elämää avioliitosta huolimatta omine menoineen. He ovat kuitenkin sitoutuneita toisiinsa avioliittolupauksella. Zoën mukaan tämä tuo turvaa suhteeseen kun tietää, että toinen osapuoli ei jätä pikkuriidan takia.

View this post on Instagram

💐

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on