Mikä vartalo! Lady Gaga vietti ansaittua vapaapäiväänsä biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gaga on ollut viime vuosina hyvin kiireinen töidensä suhteen. Nainen on näytellyt elokuvissa ja tehnyt uutta musiikkia. Artisti julkaisikin taannoin uuden albumikokonaisuuden, joka kantaa nimeä Chromatica.

Nyt tähti pääsi viettämään ansaittua vapaapäiväänsä. Lady Gaga julkaisi viikonloppuna näyttävän kuvan, jossa hänet nähdään aurinkotuolilla nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä. Tähti on pukenut ylleen näyttävän kaksiosaisen uima-asun, joka näyttää olevan yhdistetty sivuilta.

Viime vuosien aikana 34-vuotias Lady Gaga on laajentanut uraansa myös näyttelemisen puolelle. Aiemmin tähti ihastutti A Star Is Born -elokuvassa ja nyt nainen on kiinnitetty muotimaailmaa kohahduttaneesta rikostapauksesta kertovaan Gucci-elokuvaan, jossa tullaan todennäköisesti näkemään myös liuta tunnettuja Hollywood-tähtiä.