Tekashi 6ix9ine sekoilee nyt Hollywoodissa – haukkuu Los Angelesin jengejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tappouhkauksia saanut räppäri ja jengiläisiä vapautensa takeena vasikoinut Tekashi 6ix9ine on herättänyt runsaasti mediahuomiota viimeaikaisilla tempauksillaan. Mies markkinoi tulevaa albumiaan vaarallisesti. Hän pistäytyy vihamiestensä reviireillä päätään aukomassa.

Tekashi 6ix9ine leikkii jengiläisten kustannuksella julkaisemalla videoita sosiaaliseen mediaan. Hän julkaisee tietoja olinpaikastaan luonnollisesti vasta sen jälkeen, kun on vieraillut kohteessa. Miehen tarkoituksena on aiheuttaa kohua toiminnallaan, sillä moni haluaisi päästää vasikan päiviltään, Blast varoittaa.

Nyt Tekashi 6ix9ine on julkaissut lällättelyvideon Los Angelesin Hollywoodista. Video on jo poistettu sosiaalisesta mediasta. Viime viikolla hän teki saman Chicagossa ja sitä aiemmin mies nähtiin New Yorkissa. Nähtäväksi jää, minne hän matkustaa seuraavaksi ja onko räppäri siinä vaiheessa enää hengissä. Hänellä on suuri ja raskaasti aseistautunut henkivartijoiden joukko ympärillään, mutta hän lietsoo vihaa ja kaivaa omaa hautaansa.