Brad Pittin mallityttöystävä onkin naimisissa – avoin suhde mahdollistaa seurustelun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Brad Pittin kanssa seurusteleva 27-vuotias saksalaismalli Nicole Poturalski on naimisissa tunnetun saksalaisen ravintoloitsijan, 68-vuotiaan Roland Maryn kanssa. Pariskunnalla on seitsemänvuotias poika.

Page Six kertoo, että saksalainen ravintolamoguli ja kauniin mallin aviomies ei välitä siitä, että hänen vaimollaan on suhde kuuluisaan näyttelijään, Brad Pittiin. Avioliitto on miehen neljäs ja se on avoin. Hänellä on viisi lasta, eikä mies ole kiinnostunut mustasukkaisuudesta tai negatiivisuudesta.

Nicole Poturalski on puolalaissyntyinen malli, joka tapasi 56-vuotiaan Brad Pittin viime vuonna aviomiehensä omistamassa ravintolassa Berliinissä. Pari sopi uudet treffit muutama viikko myöhemmin Los Angelesiin. He kävivät muun muassa Kanye Westin konsertissa.

View this post on Instagram

🐥🐥

A post shared by Nico (@nico.potur) on