Doja Cat lähes alastomana esiintymislavalla – katsojien leuat loksahtivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa oleva artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Nyt nainen vastaanotti ensimmäisen palkintonsa 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa, kun hänet palkittiin parhaana uutena artistina.

Etenkin Yhdysvalloissa nousujohteista uraa tekevä 24-vuotias Doja Cat sai ensimmäisen palkintonsa musiikkialan gaalassa ja teki myös yhden koko tapahtuman parhaista esityksistä. Nainen lauloi esiintymisensä aikana useampia hittikappaleitaan ja häikäisi etenkin näyttävän esiintymisasunsa ansiosta.

Doja Cat oli pukeutunut todella seksikkääseen läpinäkyvään kokovartalopukuun, joka oli kauttaaltaan ihon värinen. Tähden rintoja ja haaroväliä koristi ja samalla myös peitti valoilla tehdyt koristelut. Nainen esiintyi hyvin itsevarmasti ja esitteli upeita tanssitaitojaan. Myös tähden huiman pitkät vihreät hiuslisäkkeet lisäsivät artistin tyylin näyttävyyttä.