Gigi Hadid paljasti viimein miten pitkällä raskaus on – laskettu aika nurkan takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Hadid oli pitkään julkaisematta kuvia raskausvatsastaan, mutta viime viikolla hän viimein päätti esitellä muuttuneen vartalonsa faneilleen niin kuvissa kuin videollakin.

Kuvien lisäksi Gigi Hadid on nyt julkaissut myös videoleikkeitä, joissa nähdään miten kauniit raskausajan kuvat otettiin. Videoilla Hadid poseeraa tyrmäävän kauniina harsomainen vihreä asu yllään. Toisessa asussa tähti esittelee paljasta vatsaansa farkuissa ja valkoisessa lyhyessä topissa.

View this post on Instagram

33 weeks ♡

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Huhujen mukaan naisen lasketun ajan on aiemmin arveltu olleen syyskuussa. Nyt Gigi Hadid kuitenkin paljasti, että hän on ohittanut 33. raskausviikon. Tämä tarkoittaa sitä, että naisen esikoista voi odottaa syntyväksi lokakuun puolella. ”Melkein aika!”, kommentoi tunnettu huippumallikollega Ashley Graham.

Hadid kuitenkin toisessa kuvassaan mainitsi, että osa kuvista on otettu 26. heinäkuuta. Mikäli kaunotar on halunnut kuviensa avulla viestiä, että hän oli niiden kuvaamishetkellä viikolla 33, naisen laskettu aika tulisi olemaan syyskuun kolmannella viikolla.

View this post on Instagram

a few more from 7.26 🧚

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

View this post on Instagram

making-of :)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on