Khloe Kardashian paljasti rantakuntonsa – upeampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on aiemmin kertonut kyllästyneensä sosiaaliseen mediaan, koska siellä piilee aina jokin yllätys tai kiertävä huhu kun Kardashian päivittää julkaisut. Nainen on päivittänyt sen vuoksi omia sosiaalisen median kanaviaan totuttua harvemmin, mutta nyt kaunotar julkaisi viimein tuoreita kuvia itsestään.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuuman kuvan, jossa 36-vuotias tähti nähdään Good American -merkkisissä mustissa bikineissä. Kuvassa tähti esittelee suunnittelemiaan bikinejä öljytyn vartalonsa yllä. Naisen vähäpukeinen vartalo paljastaa välittömästi katsojalle sen, että tähti on edelleen käyttänyt omaa kuntosaliaan hyvin ahkerasti.

Realitytähti Khloe Kardashian on viettänyt koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi koko kevään ja lähes koko kesänkin vain entisen poikaystävänsä Tristan Thompsonin ja heidän yhteisen lapsensa Truen kanssa. Pariskunnan huhuttiin jopa palanneen yhteen, mutta Kardashian on kuitenkin myöhemmin kumonnut väitteet romanssista.