Miesten hyviä tekoja nostetaan esille kampanjalla – sukupuolten vastakkainasettelua jo liikaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miesten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tasavertaiseen kunnioitukseen keskittyvä Miessakit ry on yhdistys, joka haluaa parantaa kaksilahkeisten mainetta. Nyt miesten hyvien tekojen puolesta järjestetään kampanja.

Miessakit toteuttaa 1.9.-31.10. Hyvät miehet -kampanjan. Tavoitteena on nostaa esille ja arvostaa miesten hyvyyttä ja hyviä tekoja. Kansalaiset, yhteisöt tai yritykset voivat ilmoittaa miesten hyviä tekoja tarinoiden, valokuvien, videoiden tai podcastien muodossa. Esimerkiksi isien teot vaikuttavat usein keskeisesti myös lasten hyvinvointiin.

– Huomioimalla miesten hyviä tekoja arvostamme heitä, huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja syvennämme meidän kaikkien ymmärrystä hyvyyden merkityksestä. Näin voidaan myös vähentää sukupuolten välistä negatiivista vastakkainasettelua ja vahvistaa naisten ja miesten välistä kunnioittavaa kumppanuutta, Miessakit tiedottaa.