Miley Cyrusin rohkea esitys leviää verkossa – puolipukeisena purkupallon päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrus julkaisi juuri Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Videolla nainen kertoo useista parisuhteistaan ja siitä miten ne päättyivät eroon. Nyt tähti esitti ensimmäistä kertaa tuoreen singlensä 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa.

Midnight Sky -kappale sai upean ensiesityksensä VMA-gaalassa, joka järjestettiin tänä vuonna koronaviruksen vuoksi ympäri New Yorkin kaupunkia. Miley Cyrus esitti kappaleensa lavalla, josta esitys kuvattiin ja suoratoistettiin suurilla näytöillä kadulla oleville ihmisille. Cyrusin esitys sai paljon ihastelua etenkin siksi, että tähti teki toisinnon legendaarisesta purkupallon päällä laulamisesta.

Miley Cyrusin yksi tunnetuimmista hiteistä on Wrecking Ball, jonka musiikkivideolla nainen laulaa alasti purkupallon päällä heiluen. Nyt artisti toisti saman, mutta lauloi suuren peilillä päällystetyn purkupallon päällä, joka oli kuin suuri diskopallo. Tähti repäisi ennen pallon päälle istumista hameen pois yltään ja asettui hajareisin laulamaan diskopallon päälle pikkuhousut jalassaan.