Katy Perry muisteli avioliittoaan Russell Brandin kanssa: ”Olimme kuin tornado”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry elää tällä hetkellä hyvin onnellista aikaa elämässään. Nainen on kihloissa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa ja he saivat juuri ensimmäisen yhteisen lapsensa, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Artisti julkaisi myös samalla viikolla esikoisensa syntymän kanssa uuden Smile-nimisen albumin.

Katy Perry ei malta odottaa sitä, että hänen ja Orlando Bloomin yhteinen elämä ja perhearki saa kunnolla alkaa. Nainen on varannut tähän aikaa ja aikoo pitää äitiyslomaa halutessaan keskittyä kunnolla pieneen tyttäreensä. Tuoreessa haastattelussaan Zane Lowen kanssa nainen kertoi, että suhde Orlando Bloomiin on täysin erilainen kuin avioliitto näyttelijä Russell Brandin kanssa oli.

Katy Perry muisteli kaksi vuotta kestänyttä avioliittoaan ja kuvaili sen olleen kuin tornado. Perry kertoi eläneensä suhteessa, jossa oli jatkuvasti vetoa tunnetiloista toisiin ja kumppanit räjähtelivät toisilleen. Orlando Bloomin kanssa Perryn täytyi kuitenkin opetella olemaan vain oma autenttinen itsensä, Katheryn Hudson.

Orlando Bloomin tasaisuus ja seesteisyys pelotti aluksi tähteä, koska hän oli niin tottunut epävakauteen ja suhteisiin, joissa kiukutellaan, suututaan ja sovitaan jatkuvasti. Bloom ei kuitenkaan lähtenyt leikkiin mukaan eikä aikonut osallistua turhanpäiväisiin riitoihin. Sen vuoksi pariskunta päätti aiemmin erota. Myöhemmin he löysivät kuitenkin jälleen toisensa kun Katy Perry oli tehnyt hieman itsetutkiskelua ja tasaantunut itsekin.