Mies rikkoi autojen ikkunoita Helsingissä – piilotteli poliisia puskassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mies rikkoi autojen ikkunoita Helsingin Alppikylässä maanantaina 31. elokuuta iltayhdentoista aikaan. Asiasta ilmoitettiin myös viranomaisille ja poliisi lähti tarkastamaan asiaa. Selvisi, että vahingotekijä oli rikkonut laseja ja ikkunoita ainakin 20 eri ajoneuvosta.

Poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan henkilön. Hän oli piiloutunut puskaan. Suurin osa kohteeksi joutuneista autoista on henkilöautoja, mutta joukossa on myös muutama pakettiauto ja moottoripyörä. Lisäksi miehen epäillään rikkoneen valaisimien laseja ja yhden pyörävaraston oven ikkunan.

Ajoneuvojen laseja oli rikottu ainakin Reppukadulla, Alppikylänkadulla, Alppikylänkujalla ja Kyytimiehenkujalla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä vahingontekona. Mikäli omaisuutesi on joutunut vahingonteon kohteeksi, tee siitä rikosilmoitus joko lähimmällä poliisiasemalla tai sähköisesti netissä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.