Netflixin hittejä voi katsoa ilmaiseksi – mukana Stranger Things ja Bird Box

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflix tarjoaa mahdollisuuden katsella osaa nimikkeistään myös niille, jotka eivät ole suoratoistopalvelun asiakkaita. Yhtiö on tarjonnut tuottamiensa sarjojen jaksoja ja elokuvia katsottavaksi myös ilmaiseksi.

Ilmaiseksi katseltavien nimikkeiden joukossa on muun muassa suosikkisarja Stranger Things, dokumenttisarja Our Planet ja elokuvat Bird Box, Kaksi paavia sekä Adam Sandlerin tähdittämä Murder Mystery. Ilmaiset nimikkeet ovat katseltavissa kaikissa maissa, joissa Netflix toimii.

Aivan vailla ehtoja ei ilmaisen sisällön katseleminen ole, sillä se onnistuu vain tietokoneella ja Android-laitteiden web-selaimilla. Sarjoista on myös tarjolla vain joitain jaksoja, joten niiden jatkon näkeminen edellyttää tilaajaksi ryhtymistä. Lisäksi sisältöä edeltää 30 sekunnin mainos, joka on tosin mahdollista ohittaa.