Laulajakaunotar biksuissa tyrmäävä kaunotar – kuvien mukana odottamaton viesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Lasten syntymän jälkeen nainen on saanut itsensä huikean hyvään kuntoon, mutta paljasti nyt faneilleen vihaavansa kuntoilua.

Jessie James Decker julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän näyttää tyrmäävän upealta. Kuvassa tähti poseeraa vihreissä bikineissä ja esittelee treenattua ja hyvin ruskettunutta vartaloaan. Kuvan yhteydessä nainen kuitenkin toteaa, että kuntoilu on hänelle todellista pakkopullaa ja hän kokee jopa vihaavansa treenaamista.

View this post on Instagram

✨Gonna be honest… I hate working out. I dread it. I’m one of those girls that watches the clock and counts down to the last second when I can be done. I wish I enjoyed it. I wish I was a big workout junkie but the truth is I just don’t! With that being said…/ I do know that in order to achieve The strong body that I want to have and maintain I MUST put the hard work into it. Everyone asks me all the time what kind of work out I do and what I eat. As far as work outs I’ll be real, I hate running so I don’t do much of that. I do enjoy lifting weights and quick circuit training. I love the stairmaster, I love nice long walks (lunges are key, I do 100 at a time). I work out a few times a week and usually no more than 40 minutes time. But the biggest factor is watching what I EAT and making sure whatever I’m putting in my body is going to make me feel strong and energized. I’m really excited to share that in my cookbook @justfeedme I have an ENTIRE chapter on what I eat in a day and recipes to share with you on what it is I eat on a daily basis to maintain. It’s high protein low carbs and these recipes are absolutely delicious that you won’t even feel like you’re watching your fitness!!! I’m really proud of this chapter in particular because it’s something you all been asking me to share for a long time and I finally got to put it all in one spot! Link in bio to pre order a SIGNED COPY 💚 also all swim on @kittenish is half off today for those who ask about my bikini! #justfeedme #kittenish #fitfood #strongwomen ✨✨✨

A post shared by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) on

Decker kertoo olevansa juuri sellainen liikkuja, joka katsoo jatkuvasti kelloja ja toivoo koko suorituksen olevan jo ohi. Siitä huolimatta hän on kuitenkin ymmärtänyt, että halutessaan vahvan vartalon hänen täytyy ylläpitää sitä kuntoilemalla ja tekemällä lihasten eteen töitä.

31-vuotias artisti kertoo treenaavansa muutaman kerran viikossa noin 40 minuuttia kerrallaan. Nainen harrastaa pitkiä kävelylenkkejä, painojen nostamista ja portaiden nousemista. Sen lisäksi hän keskittyy puhtaaseen ruokavalioon, jossa on paljon proteiinia ja vain niukasti hiilihydraatteja.