Laulajakaunotar biksuissa tyrmäävä kaunotar – kuvien mukana odottamaton viesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Lasten syntymän jälkeen nainen on saanut itsensä huikean hyvään kuntoon, mutta paljasti nyt faneilleen vihaavansa kuntoilua.

Jessie James Decker julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän näyttää tyrmäävän upealta. Kuvassa tähti poseeraa vihreissä bikineissä ja esittelee treenattua ja hyvin ruskettunutta vartaloaan. Kuvan yhteydessä nainen kuitenkin toteaa, että kuntoilu on hänelle todellista pakkopullaa ja hän kokee jopa vihaavansa treenaamista.

https://www.instagram.com/p/CEkpEF2HniO/

Decker kertoo olevansa juuri sellainen liikkuja, joka katsoo jatkuvasti kelloja ja toivoo koko suorituksen olevan jo ohi. Siitä huolimatta hän on kuitenkin ymmärtänyt, että halutessaan vahvan vartalon hänen täytyy ylläpitää sitä kuntoilemalla ja tekemällä lihasten eteen töitä.

31-vuotias artisti kertoo treenaavansa muutaman kerran viikossa noin 40 minuuttia kerrallaan. Nainen harrastaa pitkiä kävelylenkkejä, painojen nostamista ja portaiden nousemista. Sen lisäksi hän keskittyy puhtaaseen ruokavalioon, jossa on paljon proteiinia ja vain niukasti hiilihydraatteja.