Nicole Scherzinger herutteli kuumissa rantakuvissa – Pussycat Doll ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja tanssija Nicole Scherzinger tunnetaan parhaiten takavuosina suuresta suosiosta nauttineesta Pussycat Dolls -tyttöbändistä. Musiikki- ja tanssiryhmä teki viime vuonna paluun esiintymislavoille vuosien tauon jälkeen.

Pussycat Dollsin tämänvuotiset esiintymissuunnitelmat menivät uusiksi koronakriisin vuoksi, minkä myötä Nicole Scherzinger on ehtinyt keskittyä muihin asioihin. Tähti on ainakin sosiaalisen median perusteella viettänyt aikaa lähinnä poikaystävänsä kanssa treenaten ja vapaa-ajasta nauttien.

Nyt Scherzinger on tarjonnut faneilleen silmänruokaa rantakuvien muodossa. Tuoreissa otoksissa 42-vuotias tähti nähdään poseeraamassa kameralle hiekkarannan lämmössä. Kuvatekstissä hän julkaisi Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin hittikappaleeseen viittaavan sanaleikin, kuvaillen olevansa WAP, Wet Ass Pussycat Doll.

View this post on Instagram

#WAP: Wet Ass PussyCAT DOLL 📸 @te11

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on