Perheenäiti avasi lentokoneen hätäuloskäynnin ja astui siivelle: ”Sisällä oli liian kuuma”

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Ukrainan Kievin lentokentällä todistettiin taannoin hämmentävää tilannetta. Kentälle juuri laskeutuneen koneen siivelle käveli siinä matkustanut nainen. Kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa matkustanut äiti oli avannut Turkista Kieviin matkanneen koneen hätäuloskäynnin.

Tämän jälkeen hän käveli hetken aikaa koneen siivellä, kunnes palasi pian takaisin sisään. The Sun -lehden mukaan nainen oli valitellut sisällä oleen liian kuuma ja kertonut halunneensa raitista ilmaa.

Suuri osa matkustajista, kuten naisen lapset, olivat välikohtauksen aikana jo poistuneet matkustajakoneesta ja ihmetelleet siivelle ilmestynyttä henkilöä. Poliisin alkoholi- ja huumetestit osoittivat, ettei matkustaja ollut päihteiden vaikutuksen alaisena. Äidin kerrotaan joutuneen tapahtuneen jäljiltä Ukraine International Airlinesin mustalle listalle.