Suomalaisnainen 99-prosenttisesti täyteen tatuoitu – seuraavana vuorossa silmämunat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Porilainen Aleksandra Jasmin esiintyy 8,3 miljoonan ihmisen seuraamalla Yoututube-kanavalla. Truly-sivusto esittelee kolmekymppisen Aleksandran naisena, jonka ihosta on tatuoitu 99 prosenttia. Hän myöntää olevansa tautointeihin koukussa.

Kahden lapsen äiti joutuu kuitenkin kohtaamaan arvostelua ulkonäkönsä takia. Monet kehuvat hänen rohkeuttaan olla oma itsensä, mutta joukkoon mahtuu myös niitä, joiden mielestä tatuointien suuri määrä on paheksuttavaa – ja vieläpä naisihmisellä! Aleksandra on kuitenkin saanut varmuutta upeilta vanhemmiltaan seurata omaa näkemystä ihmiskehon kauneudesta ja olla välittämättä muiden mielipiteistä.

Naisen aviomies, Roope Säävälä, on ammatiltaan tautointitaiteilija ja siten myös mustekuvien teko iholle on aina saatavilla. Aleksandran muutos on kestänyt kymmenen vuoden ajan, eikä hän kadu yhtäkään tatuointiaan. Hän aikoo jatkaa tatuointien ottamista niin kauan kuin ihossa tai silmämunissa on tilaa.