Demi Lovato tiukassa mekossa – kuva sisälsi koskettavan viestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Demi Lovato on paininut mielenterveysongelmien, huumeriippuvuuden ja syömishäiriön kanssa viime vuosina. Nyt nainen tavoittelee terveellisempää kehoa ja mieltä. Nainen on aiemmin kertonut havittelevansa myös musiikillista uraa, jolla ei ole enää mitään tekemistä hänen ulkonäkönsä kanssa.

Demi Lovato on tehnyt paljon töitä vapautuakseen julkisuuden valokeilan aiheuttamista ulkonäköpaineista. Nämä paineet saavat monet sortumaan kuviensa liialliseen muokkaamiseen ja jälkikäsittelyyn, minkä lisäksi osa voi jopa hakeutua kauneuskirurgin vastaanotolle yrittäessään muuttaa itseään. Nyt nainen tuntuu viimein päässeen arvostelevasta sisäisestä äänestään ja itsekritiikistä eroon.

Demi Lovato julkaisi Instagram-kanavalleen upean kuvaparin, jossa tähden yllä nähdään vartalonmyötäinen mekko. Tähti näyttää tyrmäävän kauniilta mekossaan ja pystyy olemaan tällä hetkellä itsekin jo samaa mieltä. ”Rakas pieni minä. Anteeksi, että tässä kesti näin kauan, mutta kulta olet viimein vapaa”, nainen kirjoitti kuvaan itselleen.