Iso tarantella tallentui turvakameraan – yritti ovesta sisälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen luonnossa ei nähdä luonnostaan kovinkaan suuria hämähäkkejä, mutta monissa muissa maissa isot hämähäkkilajit ovat sangen yleisiä. Nyt videolla nähdään millainen niveljalkainen kävi kolkuttelemassa erään omakotitalon ovella Arizonassa.

Yhdysvaltojen Arizonassa New Riverin alueella asuva henkilö on tottunut näkemään monia villieläimiä. Omakotitalo sijaitsee aivan aavikon tuntumassa, minkä vuoksi etenkin paritteluaikoina eläimet vaeltavat ja eksyvät toisinaan hänenkin pihalleen. Nyt eräs kookas tarantella tallentui asukkaan turvakameraan.

Videolla nähdään miten kookas tarantella on kiipeillyt pitkin omakotitalon ovea. Oven vieressä ollut turvakamera tallensi näyn, jossa iso tarantella kävelee kameran ohi yöllä. Asukkaan mukaan hämähäkki kävi kenties tarkistamassa mikäli hän olisi voinut neuvoa naaraita etsivän tarantellan oikeaan suuntaan.