Hämmästyttävä tilanne: Kaatunut skeittari ponnahti jaloilleen – kuin mitään ei olisi tapahtunut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skeittaus on laji, jossa jopa pidempään jatkaneiden harrastajien on vaikea välttyä onnettomuuksilta. Kaatuilusta tulee monille lautailijoille arkipäivää etenkin haastavampia temppuja opetellessa.

Taitavat ja ketterät skeittaajat osaavat toki ennakoida monet vaaratilanteet ja selvitä niistä ilman pahempia vammoja. Yksi tällainen lajin harrastaja nähdään suurta hämmästystä herättäneellä viraalivideolla.

Videolla nähdään nuori mies, joka kaatuu maahan yritettyään temppua rampilla. Hän onnistuu kuitenkin lähes painovoimaa uhmaavalla tavalla ponkaisemaan maasta ylös jaloilleen, ja jatkamaan matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Valitettavasti epäselväksi jää, missä ja milloin hämmästyttävä tilanne tapahtui.

 

Couldn’t be smoother