Miley Cyrus avautui avioerostaan – tyrmistyi ilkeistä artikkeleista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrusin suhteet ovat aina päätyneet eroon. Nainen julkaisi juuri uuden Midnight Sky -nimisen kappaleen, jossa hän laulaa karikolle ajautuneista suhteistaan ja yksin elämisestä. Nyt nainen on myös avautunut avioerostaan, joka astui voimaan tammikuussa.

Miley Cyrus erosi juuri poikaystävästään Cody Simpsonista, jonka kanssa nainen oli seurustellut kymmenen kuukauden ajan. Ennen sitä laulaja oli naimisissa näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta oli alle vuoden naimisissa kun he jo hakivatkin eroa vuoden 2019 elokuussa. Tämän vuoden tammikuussa ero astui voimaan.

Miley Cyrus on nyt avautunut eroprosessista ja siitä miltä avioero tuntui julkisuuden valokeilan alla. 27-vuotias tähti hyväksyi avioeron ja sen, että he olivat vain Liamin kanssa kasvaneet eri suuntiin. Hän ei kuitenkaan People-sivuston mukaan hyväksynyt ilkeitä tarinoita, joita lehdet alkoivat kirjoittelemaan eron tultua julki.

Miley Cyrus myös kertoi, että hänen ja bloggaaja Kaitlynn Carterin suhde ei tapahtunut yhdessä yössä. Mediassa tilanne saatiin näyttämään siltä, että nainen erosi ja heti seuraavaksi suuteli Italiassa tyttöystäväänsä. Tapahtumien välissä oli kuitenkin kulunut aikaa eikä suhde Carteriinkaan ollut hetken päähänpisto vaan kyseessä olivat aidot tunteet.