Snoop Doggin tuorein aluevaltaus – lanseeraa oman ginin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Doggin rakastetuimpiin kappaleisiin lukeutuu Gin and Juice, ylistyslaulu biletykselle ja päihtymiselle etenkin mehulla lantratun ginin voimin. On siis varsin osuvaa, että tähden tuorein aluevaltaus on oman ginin lanseeraaminen.

Snoop Dogg paljasti aloittaneensa yhteistyön Trusted Spirits and Prestige Beverage Group -tislaamon kanssa. Räppäri tulee yhtiön kanssa lanseeraamaan Idoggo Gin -ginin. Rennoksi ja pehmeäksi kuvailtu gluteeniton ja luomutuotteista valmistettu gini saapuu markkinoille Kaliforniassa syyskuussa ja muissa osissa Yhdysvaltoja vuoden 2021 alussa.

– Tuskin maltan odottaa että maailma pääsee maistamaan remixiäni ginistä. Kun kirjoitin Gin and Juicen vuonna 1994, kerroin hyvistä fiiliksistä ja todellisista kokemuksista. Siitä tuli lunnollisesti maailmanlaajuinen suosikkikappale, Snoop Dogg kuvaili tiedotteessa.

View this post on Instagram

Pour up some INDOGGO this Labor Day and sip slow.

A post shared by INDOGGO™ Gin (@indoggogin) on