Tyttökullat-fanien unelmaloma – juustokakkua ja karaokea Karibian risteilyllä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tyttökullat, eli Golden Girls, lukeutui 1980-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Komediasarjalla on edelleen uusintojen ja DVD-julkaisujen hengissä pitämä vankka fanikunta. Nyt sarjan faneille järjestetään teemamatka.

Mikäli rakastaa Tyttökullat-sarjan Dorothyn, Rosen, Blanchen ja Sophian elämäntyyliä, voi heidän hengessään matkustaa Miamista Meksikoon. Helmikuun lopussa järjestetty lomamatka toteutuu Karibian risteilyllä. Valitettavasti risteily on myyty loppuun, mutta samanlainen tempaus järjestetään myös ensi vuonna. Viiden päivän risteily maksaa halvimmillaan 1.499 dollaria.

Tyttökullat-televisiosarjaa on ilmestynyt yhteensä seitsemän tuotantokauden verran, eli 180 jaksoa. Sarjan tunnuskappale on Cynthia Feen esittämä Thank You for Being a Friend, joka saa monille nostalgisia tuntemuksia aikaan. Sarjan esittäminen lopetettiin vuonna 1992.