Kendall Jenner kuvasi itsensä kylpyhuoneessa – mallivartalo on edukseen pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Nyt tähti julkaisi itsestään kuvia, joista käy hyvin ilmi se minkä vuoksi hän on muotialalla niin työllistetty.

Kendall Jenner julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen kuvia, joissa 24-vuotias mallikaunotar nähdään nauttimassa leppoisista lomapäivistä järvitunnelmissa. Mukaan mahtui tietenkin myös bikinikuvia, joista heti ensimmäinen saa katsojan leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä.

Ensimmäisessä kuvassaan Kendall Jenner poseeraa ottamassaan selfie-kuvassa pienet bikinit yllään. Naisen hoikka mallivartalo hakee vertaistaan ja näyttää olevan ympäri vuoden valmiina alusvaatekuvauksiin. Tähti julkaisi kuvia myös upeista maisemista, erilaisista aktiviteeteista ja patikointiretkeltä.

View this post on Instagram

i 💛 lakes

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on