Kanye West Taylor Swiftin kiitospuheen häiritsemistä: ”Jumala inspiroi minua toimimaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye Westillä on ollut julkisesti jo vuosia riitaa Taylor Swiftin kanssa. Artistien huonot välit saivat alkunsa siitä kun Kanye West vuonna 2008 nousi MTV Video Music Awards -gaalassa lavalle ja keskeytti Swiftin kiitospuheen sanomalla, että Beyoncen olisi pitänyt hänen sijaansa voittaa parhaan musiikkivideon palkinto eikä Taylor Swiftin.

Gaalassa tapahtunut välikohtaus nousi nopeasti uutisotsikoihin, minkä seurauksena Kanye West uskoi tehneensä Taylor Swiftistä julkkiksen. ”I made that bitch famous”, Kanye West lauloi seuraavaksi kappaleessaan, mikä lisäsi lisää bensaa liekkeihin.

Artistien kiistasta on kulunut jo vuosia, mutta nyt 43-vuotias Kanye West on jälleen sivunnut aihetta haastattelussaan. Kanye West kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan, että jumala inspiroi häntä toimimaan ja keskeyttämään Taylor Swiftin kiitospuheen.

Mies on kertonut aloittaneensa raamatun lukemisen neljä vuotta sitten. Jumala on kuitenkin räppärin mukaan vaikuttanut kaikkeen mitä hän tekee. ”Mikäli Jumala ei olisi halunnut minun keskeyttävän Swiftin puhetta, hän ei olisi laittanut minua lavan viereen eturiviin istumaan”, räppäri kommentoi.