Koira oli maalattu tiikerin näköiseksi – nyt sen omistaja halutaan löytää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malesian Kuala Lumpurin asukkaat ovat saattaneet joutua hieraisemaan silmiään nähdessään kaupungilla liikkuvan koiran. Se on värjätty muistuttamaan tiikeriä.

Koira on värjätty oranssiksi, ja siihen on maalattu mustia raitoja. Tapaus on herättänyt paikallisen Persatuan Haiwan Malaysia -eläinoikeusjärjestön huolen mahdollisesta eläinrääkkäyksestä. He yrittävätkin parhaillaan selvittää Facebookissa, kuka koiran omistaa.

Koiria on etenkin Kaakkois- ja Etelä-Aasiassa toisinaan värjätty muistuttamaan tiikereitä. Esimerkiksi Intiassa maanviljelijät ovat Ladbible-sivuston mukaan tehneet niin pyrkiäkseen karkoittamaan apinoita pois pelloiltaan.

 

Bantu Animal Malaysia cari tahu lokasi di mana dan milik siapa?Hadiah misteri menanti kepada pemberi maklumat lengkap…

Publiée par Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association sur Vendredi 28 août 2020