Mama Junen hurja muodonmuutos jatkuu – piipahti nyt rasvaimussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon saa nyt uudestaan oman televisiosarjansa, jossa esitellään naisen muodonmuutosta. Sama operaatio on tehty ennenkin ja tällöin nainen laihdutti yhteensä 130 kiloa. Nyt June Shannon on matkustanut Beverly Hillsiin rasvaimuun.

Mama June: From Not to Hot -ohjelman viidennen tuotantokauden kuvaukset on aloitettu. Nainen on ollut puoli vuotta selvänä ja nyt hän haluaa parannellun ulkonäkönsä takaisin. Naiselle tehdään rasvaimun lisäksi myös vatsan kiristys, Daily Mail uutisoi. Mukana muutoksessa on myös naisen pahamaineinen ja huumausainekoukussa oleva poikaystävä Geno Doak.

June Shannon hassasi koko omaisuutensa huumeisiin ja kertoo käyttäneensä Geno Doakin kanssa 2.500 dollaria päivässä crack kokaiiniin. Hän myi koko omaisuutensa, menetti lastensa huoltajuuden ja lihoi lähes entisiin mittoihinsa. Toisin sanoen työsarkaa riiittää. Sarja esitetään Yhdysvalloissa ensi vuonna keväällä.