Natalia Borgesin mallikaunottaret tempaisivat näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

View this post on Instagram

Sisterhood ❤️ #womenempoweringwomen #theygotmyback #womenpower

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on

Nyt Natalia on valjastanut myös malliystävänsä mukaan näyttävään sometempaukseen, jossa toinen toistaan näyttävämmät kaunottaret poseeraavat kameralle biksupeppujaan esitellen. Kuvateksti kertoo, että kyse on ystävyydestä ja voimaantumisesta.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

View this post on Instagram

🐆 forever mood 🐆

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on