Rebel Wilsonin hurja laihdutus tuottaa tulosta – vielä 8 kiloa jäljellä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on nimennyt tämän vuoden terveyden vuodeksi. Tähti on keskittynyt terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin aivan uudella tavalla ja onnistunut pudottamaan sen ansiosta 18 kiloa painostaan. Nyt nainen paljasti ensimmäistä kertaa hänen lopulliset tavoitteensa.

Rebel Wilson on kertonut, että hän painaa tällä hetkellä 83 kiloa. Naisen muodonmuutos on jo nyt ollut hyvin merkittävä ja hän kokeekin saaneensa terveytensä ja jaksamisensa takaisin. Vaikka tähti nauttiikin jo nyt saamistaan tuloksista, hän on paljastanut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen tavoitepainonsa on 75 kiloa.

Rebel Wilson haluaa pudottaa vielä kahdeksan kiloa saavuttaakseen tavoitteensa. 40-vuotias tähti yrittää onnistua saavuttamaan kyseisen tavoitteen vielä tämän vuoden loppuun mennessä, mikä tarkoittaakin sitä, että naisella on enää neljä kuukautta aikaa. Wilson näyttää todella upealta ja suorastaan hehkuu julkaisemissaan kuvissa, joissa hän esittelee hoikistunutta vartaloaan sinisessä mekossa.