Riverdale-tähti paljastui FBI:n syötiksi – auttoi nappaamaan lasten hyväksikäyttäjiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marisol Nichols tunnetaan parhaiten rooleistaan suosikkisarjoissa kuten Riverdale, 24 ja Teen Wolf. Hän toimi kuitenkin vuosien ajan myös FBI:n, Operation Underground Railroadin ja poliisilaitosten peitetehtävissä, auttaen viranomaisia ottamaan kiinni lasten hyväksikäyttäjiä.

Nicholsin hämmästyttävä kaksoiselämä paljastettiin Marie Claire -lehden artikkelissa. Tähti aloitti tehtävät vuonna 2012, jolloin hänen uransa näyttelijänä oli hiipumassa. Hän sai inspiraation työlle rooleistaan poliisisarjoissa.

Nichols toimi viranomaisoperaatioissa syöttinä, esiintyen vanhempana joka yrittää parittaa lastaan. Toisinaan hän myös esiintyi lapsena, jonka kanssa operaation kohteena ollut mies luuli pääsevänsä harrastamaan seksiä. Nichols on myös aloittanut ihmiskaupan vastaisen Foundation for Slavery Free World -järjestön.

Marisol Nicholsin yllättävän toisen uran pohjalta ollaan työstämässä myös televisiosarjaa Sony Pictures television -yhtiön toimesta. Nichols toimii itse sarjan tuottajana, ja lisäksi hänet saatetaan nähdä myös sen pääroolissa.