Sienna Miller erosi kolmannesta kihlatustaan – vain 9 kuukautta kosinnan jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen näyttelijä ja malli Sienna Miller on jälleen sinkkumarkkinoilla. 38-vuotias Hollywood-tähti seurusteli 29-vuotiaan Lucas Zwirnerin kanssa. Zwirner kosi naista tammikuussa, mutta nyt pariskunta on purkanut kihlauksen vain yhdeksän kuukauden jälkeen.

Sienna Miller ja Lucas Zwirner seurustelivat noin puolitoista vuotta. He ehtivät olemaan yhdessä vuoden ennen kuin mies päätti kosia Milleria. Daily Mail -sivuston lähteiden mukaan Sienna Miller oli se, joka suhteen päätti. Selvää syytä eroon ei kuitenkaan vielä tiedetä.

Sienna Miller oli aiemmin kihloissa Jude Lawin kanssa rakastuttuaan häneen vuonna 2004 Alfie-elokuvan kuvauksissa. Näyttelijäpariskunta sai nopeasti unelmaparin maineen, mutta he päättivät lopulta erota vuosia kestäneen on-off -suhteen jälkeen. Sen jälkeen Sienna on ollut kihloissa myös näyttelijä Tom Sturridgen kanssa ja heillä on liitostaan myös yhteinen tytär Marlowe.

Viime aikoina Sienna Miller on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Tähti liittyi aiemmin Instagramiin ystäviensä painostamana, mutta ei ole liittymisensä jälkeen julkaissut enää yhtäkään kuvaa sovellukseen.