TikTok on pullollaan hauskoja niksejä – näin teet kauniin manikyyrin kotikonstein

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuden saralla trendit tulevat ja menevät tiuhaan tahtiin. Ihmiset haluavat jatkuvasti kokeilla uusia asioita ja tyylejä sekä hiuksiinsa että kasvoihinsa. Myös kynsitaiteessa on nähty monia erilaisia tapoja ja tekniikoita koristella kynnet. Nyt eräät kaksoset päättivät kokeilla erilaisia sosiaalisessa mediassa levinneitä kynsitaiteeseen liittyviä niksejä.

TikTok-sovellus tunnetaan hauskojen tanssivideoiden kehtona, mutta sovelluksesta löytyy myös paljon muunlaista videosisältöä. Moni jakaa TikTok-videoillaan hauskoja ja helppoja niksejä. Nyt videolla esitellään erilaisia hauskoja tapoja koristella kynsiä helpoilla ja hyvin kekseliäillä tavoilla.

Manikyyrin tekeminen kotona itselle voi olla haastavaa. Videolla nähtävät vinkit voivat kuitenkin toimia käytännöllisenä apuna. Videolla nähdään miten muun muassa hiuspinnin avulla luodaan kauniita koristeluita ja miten ranskalaisen manikyyrin voi loihtia laastareita apuna käyttäen. Lopuksi naiset vielä poistavat kynsilakat sormistaan tamppoonin avulla.