Tosielämän Breaking Bad – Walter White -niminen mies pidätettiin huumausainerikoksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Walter White -niminen mies on pidätetty metamfetamiinin hallussapidosta. Mies on toisin sanoen tunnetun Breaking Bad -televisiosarjan kuvitteellisen hahmon kaima. Huumausainerikoksesta syytettynä oleva 29-vuotias Walter White on elänyt fiktiivistä hahmoa paljon tavallisempaa päihderiippuvaisen elämää.

Poliisit suorittivat etsinnän Walter Whiten kotiin lastensuojeluilmoituksen perusteella marraskuussa. Mies oli juuri piikittämässä metamfetamiinia itseensä vessassa viranomaisten tullessa hänen kotiinsa. Lisäksi olohuoneesta löydettiin huumausainevälineitä.

Hänet tuomittiin joulukuussa 18 kuukauden pituiselle koeajalle, johon sisältyi kotiarestia, huumetestejä ja alkoholin nauttimiskielto. Mies rikkoi määräyksiä ja hänet toimitettiin vankilaan. Walter Whiten oikeaan käteen on tatuoitu ”Skyler”, mikä on televisiosarjassa olevan huumetehtailijan vaimon nimi, The Smoking Gun uutisoi.