Hevoshullujen unelmaloma – mahdollisuus yöpyä tallissa hevosten kanssa

Matkailu · Tim Isokivi

Hevosten ystäville on avautunut mahdollisuus viettää unelmien lomaa. Turistit pääsevät halutessaan yöpymään hevosten keskuudessa maatilalla, joka sijaitsee Skotlannin historiallisen Cartmelin kylän lähellä.

Cumbriassa sijaitseva Greenbank Farm tarjoaa yöpymismahdollisuutta, joka on todennäköisesti monien hevoshullujen mieleen. Maatilalla sijaitsevat hevostallit on nimittäin muutettu majapaikoiksi, joissa asuvat myös tilalla elävät friisiläishevoset ja shetlanninponit. Yöpyjille tarjoutuu mahdollisuus silitellä ja ruokkia tallien hevosia.

Tallit on varustettu kerrossängyillä, minikeittiöillä, suihkuilla ja vessoilla. Turistien ei tarvitse pelätä hevosten häiritsevän heidän yöuniaan, sillä varsinainen talliosa ja majapaikka on jaettu erilleen läpinäkyvän seinän avulla. Tallissa majoittuminen maksaa noin 280 euroa yöltä, ja sen voi varata itselleen Greenbank Farmin verkkosivuilta.